Kedves Vásárlóink!

A budapesti vészhelyzet feloldása után, újra rendes nyitva tartással várjuk kedves vevőinket a gyógyászati segédeszköz boltunkban!

 

DEESS IPL szőrtelenítő készülék

PDFNyomtatásE-mail cím
A női álmok valóra váltója! Mi az a DEESS IPL szőrtelenítő készülék? Egy otthoni használatra kifejlesztett, IPL-es (villanófénnyel működő) szőrtelenítő gép!
deess ipl otthoni villanófényes szőrtelenítő
deess ipl otthoni villanófényes szőrtelenítő
deess ipl otthoni villanófényes szőrtelenítő
deess ipl otthoni villanófényes szőrtelenítő

Ár:
Fogyasztói ár: 139900 Ft
Értesítést kérek!
Leírás

Szőrtelen, sima bőr évekig!

Mi az a DEESS IPL szőrtelenítő?

Egy otthoni használatra kifejlesztett tartós szőrtelenítő gép, ami villanófénnyel (IPL) működik. Fájdalommentesen és gyorsan érhető el vele tartós eredmény az arcon (felső ajak, pajesz, áll), a hónaljon, a lábon, a karon, az intim zónában, a hason és a háton. Nők és férfiak egyaránt használhatják.

Mit kell tudni a villanófényes (IPL) szőrtelenítő technológiáról?

 • Működése igen egyszerű: a szőrtüsző roncsolásával a villanófény meggátolja a kezelt szőrszál visszanövését. Miután a villanófény csak a növekvő fázisban lévő szőrszálakra van hatással, ezért több kezelés szükséges a tartós eredmény eléréséhez. A tartós eredmény pedig azt jelenti, hogy a kezelt terület évekig szőrtelen és bársonyosan sima marad.
 • A villanófényes IPL szőrtelenítés jelenleg a legkíméletesebb (nincs fájdalom, szőrbenövés, stb.) és a leggyorsabb tartós szőrtelenítő eljárás.
 • A technológia a bőr és a szőr színkontrasztjára épül, ezért akkor működik a legjobban, ha a szőr minél sötétebb és a bőr minél világosabb.

Hogyan válasszak az otthoni IPL szőrtelenítő készülékek közül?

Napjainkban az otthoni tartós villanófényes (IPL) szőrtelenítés igen nagy népszerűségnek örvend, éppen ezért rengeteg készülék van jelen a magyar piacon. A kínálat nagy, a döntés pedig nem könnyű. Hogy a választást megkönnyítsük, összegyűjtöttük a 3 legfontosabb vásárlási szempontot!

 1. Jobb a magasabb villanásszám! IPL készülékeknél a garantált villanásszám a legfontosabb adat. Ez mutatja meg, hogy nagyjából mennyi szőr eltávolítására alkalmas az adott géEgy átlagos nő teljes testének (hónalj, lábak, intim területek) tartós szőrtelenítéséhez kb. 12.000-13.000 villanás szükséges. Ennél alacsonyabb villanásszámú gépet tehát nem érdemes vásárolni. A magasabb villanásszám mellett szól, hogy egyrészt költséghatékony, másrészt családtagjaink is használhatják a készüléket, anélkül, hogy állandóan a „kifogyása” miatt aggódnánk. Tehát úgy járunk a legjobban, ha minél olcsóbban vásárolunk meg egy olyan készüléket, ami a lehető legnagyobb villanásszámmal rendelkezik, mert akkor további extra kiadások nélkül (drága pótizzók) érhetjük el a kívánt eredményt. 
 2. Kezelések gyakorisága?
  Vásárlás előtt mindenképpen érdemes megvizsgálni, hogy a gyártó cég folyamatos vagy kúraszerű használatot ajánl-e. Nem mindegy, hogy a szőrtelenséghez pár hetente elő kell venni a készüléket, vagy egy kezeléssorozat után azt mondhatjuk, hogy kipipáltuk a szőrtelenítési projektet. Sajnos vannak olyan készülékek, melyek 2-6 hetente végzett FOLYAMATOS használatot írnak elő, holott ebben az esetben nem nyertünk többet, mint a gyanta/epilátor esetében, max. annyit, hogy ez a módszer fájdalommentes. Ezeknél a típusoknál előnyösebbek az olyan készülékek, melyekkel egy kezeléssorozat után csupán az évi pár fenntartó kezelésre kell összpontosítani – hiszen legtöbbünk pont azért kacérkodik a tartós szőrtelenítés gondolatával, hogy ne csak hetekre szabaduljunk meg a szőröktől. Nem mindegy, hogy tartós vagy átmeneti eredményt kapunk a pénzünkért!
 3. Hol és ki használhatja?
  Nincs annál bosszantóbb, mint amikor valamit megvásárolunk, mégsem tudjuk komfortosan és hatéhasználni! Jó tudni, hogy néhány otthoni IPL gép nem használható egyes testrészeken (pl. arcon, intim zónában), illetve vannak olyanok, melyeket férfiaknak nem ajánlanak. Ha minden igényünket szeretnénk kielégíteni, és nem szeretnénk kellemetlen meglepetéseket, akkor csak olyan gépbe invesztáljunk, ami mindkét nem számára ajánlott és biztonságosan, könnyedén alkalmazható intim területen is.

IPL otthoni tartós szőrtelenítő készülékek nagy összehasonlító táblázatáért és további vásárlási tanácsokért kattintson ide

5 ok, hogy miért a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő készüléket válasszam:

 • Mert eredményes és tartós: klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy 3-5 kezelés után akár már 80%-os szőrzetcsökkenés érhető el vele! A szőrtelenítési kúra végeztével csak fenntartó kezelésekre van szükség 3-6 havonta. Végre elfelejthetők a rendszeres, idegörlő szőrtelenítési procedúrák!
 • Mert a legjobb ár-érték arányú készülék: 75.000 garantált villanással rendelkezik, így 6 fő részére is évekig tartó eredményt tud biztosítani (1 személynek általában 12.000-13.000 villanás szükséges), tehát hihetetlenül gazdaságos. Arról nem beszélve, hogy a megvásárlásása után nem kell további fenntartó költségekre számítani, pl. nem kell drága csereizzót vásárolni hozzá. A DEESS villanásonkénti költsége mindössze 1,5 Ft, míg más otthoni IPL készülékeknél ez az összeg 9-26 Ft körüli!
 • Mert gyors: a 3 cm2-es villanóablaka révén a kezelési idő rövid, többnyire 2-30 perc között mozog.
 • Mert biztonságos: számos minősítéssel és tanúsítvánnyal rendelkezik (CE minősítés, ISO Medical minősítés 14485:2003); ezen kívül biztonsági funkciói (5 fokozatos fényerősség állítás, túlmelegedés érzékelő, biztonsági érzékelő, intenzitás-memória) és a hozzá csomagolt szemüveg teljes mértékben kockázatmentes használatot tesz lehetővé.
 • Mert kényelmes és diszkrét: saját időbeosztásának megfelelően, saját otthonában kezelheti magát a kis készülékkel, természetesen mindennemű fájdalom nélkül. Érzékeny bőrűek is használhatják!
 • Mert sokoldalú: az intim területek és az arc szőrtelenítésére is alkalmas, valamint nők és férfiak számára is hatékony kezelést nyújt.
 • Mert fájdalommentes: a terméket használók legfeljebb melegség érzésről számoltak be a kezelés során. 

Vásárlói tapasztalatok a DEESS IPL-lel:

 •  „Eddig 6-szor kezeltem a lábszáraimat. 2-3 hetente nő csak vissza újra kezelhető mennyiségű gyenge szőrszál, amikkel fél óra alatt megvagyok, míg nézem a kedvenc sorozatomat. A két naponta borotválkozáshoz viszonyítva, úgy gondolom, abszolút megérte a beruházás.” T. Borbála (Szeged)
 • „1 hónapja vásároltam a DEESS-t és 3 használat után látványos változást értem el.” Cs. Márta (Budapest)

Mit kell tudni a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő készülékről?

 • 75.000 garantált villanás
 • Pótizzók nélkül is akár 6 személy teljes, tartós szőrtelenítésére elegendő villanásszám
 • Bőrtípustól függően 5 állítható fényerősség (intenzitás) fokozat
 • Intenzitás-memória (megjegyzi az utoljára használt fokozatot)
 • Túlmelegedés és biztonsági érzékelő
 • Minősítések, tanúsítványok: CE, ISO Medical minősítés 14485:2003
 • Jár hozzá szemüveg (az arc kezeléséhez)
 • Kisméretű (kb. mint egy hajszárító), könnyű, hordozható
 • 2 év garancia + orvosi szaktanácsadás
 • 3 cm2-es villanóablak (ezáltal rövid kezelési idő)

GYIK

 1. Hány kezelésre van szükség és milyen sűrűn? Az első 3-5 kezelést 2 hetente kell végezni. Így megakadályozható, hogy a szőrtüsző aktív állapotba kerüljön, és megelőzhető a szőr újranövekedése. A hatás erősítése érdekében ajánlott további 4-8 kezelést végezni 3-4Ezután már csak a szőrök újbóli megjelenésekor lesz szükség fenntartó kezelésre, átlagosan 3-6 havonta.
 2. Mely területeket lehet kezelni? Kezelhető területek: arc ( = felső ajak, pajesz, áll), comb, lábszár, lábfej, hónalj, kar, mellkas, has, hát, bikinivonal, intim területek, váll, kézfej.
 3. Mennyi ideig tart egy kezelés? Többnyire 2-30 perc (függ a bőrfelület nagyságától, a szőr sűrűségétől és erősségétől), pl. egy lábszár+comb kezelési ideje kb. félóA kezeléssorozat előrehaladtával a kezelési idő folyamatosan csökken majd, hiszen a szőrzet egyre ritkul.

A DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő készülék belépő egy gondtalan világba, hiszen segítségével…

 • elfelejthetjük a macerás, időrabló és idegesítő szőrtelenítési procedúrákat
 • búcsút inthetünk a fájdalomnak, a szőrbenövéseknek és a kipattogzódásnak
 • bármikor felvehetünk bármilyen ruhadarabot és az összes hirtelen jött programlehetőségre – legyen az strand, uszoda vagy randi – nyugodtan igent mondhatunk, hiszen nem kell aggódnunk, szégyenkeznünk a kinézetünk miatt
 • mindig ápoltak és magabiztosak leszünk

 

Kiegészítő információk